Értékesítés: Francia Katalin +36-70-638-38-28

Csillaghegy Duna felőli oldalán, csendes, családiházas környezetben épülnek társasházi lakásaink. A kis forgalmú, kertvárosi hangulatú utca infrastruktúrája kiváló. A sétatávolságra lévő HÉV-és buszmegállóknak köszönhetően a belváros tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan megközelíthető. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. A szintén sétatávolságra található Duna-part számos sportolási lehetőséget kínál az aktív élet kedvelőinek.

A külön bejárattal rendelkező, déli tájolású épületrészek a garázsfallal kapcsolódnak, így a lakások teljesen szeparáltak egymástól. A pergolával ellátott terasz és a teljes épületrészt körbeölelő kert elegendő teret biztosít a teljes kikapcsolódáshoz.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:

  • mindkét lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
  • a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, kedvezményes H- tarifával
  • napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
  • kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek beépítésre
  • minden lakáshoz saját kertrész, egy garázs és egy felszíni gépkocsibeálló tartozik

„A” lakás eladva!

Átadás 2023. IV. negyedév.

„B” lakás ára 219,9 MFt helyett most 209,9 MFt, 2023. márciusi szerződéskötés esetén!

Az értékesítési dokumentációt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ MEGTEKINTÉSE