Értékesítés: Francia Katalin +36-70-638-38-28

Csillaghegy Duna felőli oldalán, csendes, családiházas környezetben épülnek társasházi lakásaink. A kis forgalmú, kertvárosi hangulatú utca infrastruktúrája kiváló. A sétatávolságra lévő HÉV-és buszmegállóknak köszönhetően a belváros tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan megközelíthető. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. A szintén sétatávolságra található Duna-part számos sportolási lehetőséget kínál az aktív élet kedvelőinek.

A külön bejárattal rendelkező, déli tájolású épületrészek a garázsfallal kapcsolódnak, így a lakások teljesen szeparáltak egymástól. A pergolával ellátott terasz és saját kertrész elegendő teret biztosít kertészkedéshez, baráti összejövetelekhez, vagy akár csak egy jó könyv olvasásához.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:

  • mindkét lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
  • a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, kedvezményes H- tarifával
  • napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
  • kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók, illetve redőnyök kerülnek beépítésre
  • minden lakáshoz saját kertrész, egy garázs és egy felszíni gépkocsibeálló tartozik

“A” lakás eladva!

Átadás 2023. IV. negyedév.

Az értékesítési dokumentációt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ MEGTEKINTÉSE