Értékesítés: Francia Katalin +36-70-638-38-28

Fejlesztésünk kivitelezése során 3db kétlakásos társasház és 1db önálló családi ház kerül megépítésre. A panorámás ingatlanok egymástól kellő távolságra épülnek, elegendő teret biztosítva a meghitt, családi élethez.

Projektünk Ürömhegy délinyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű családi házak szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az Aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán néhány perc.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:

  • minden lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
  • a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, melyhez H- tarifát intézünk
  • napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
  • kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek beépítésre redőny előkészítéssel
  • az épület modern és egyben elegáns megjelenését biztosítja a teraszokon alkalmazott üvegkorlát, illetve árnyékoló
  • minden lakáshoz saját kertrész, egy garázs és egy felszíni gépkocsibeálló tartozik, elektromos autó töltő kiállással

Az értékesítési dokumentációt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ MEGTEKINTÉSE