Értékesítés: Sződy Zsuzsanna +36 (30) 200 6145

Projektünk Ürömhegy délnyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű családi házak szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az Aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán 10 perc.

A fejlesztés során az 1600 m2- es telken két ikerház megépítésére kerül sor. A bejárat a Tarhos utcáról, egy feltáró úton (nyélen) keresztül lehetséges, ami csendes, intim környezetet biztosít az ott lakók számára. A csodálatos Hármashatár- hegyi panorámával rendelkező lakások kellő távolságra épülnek egymástól, alaprajzuk letisztult, jól átgondolt, tökéletesen megfelel egy 4 fős család számára is. Délnyugati tájolásuknak köszönhetően egész napos benapozás biztosított.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:

  • minden lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
  • a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, melyhez H- tarifát intézünk
  • napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
  • kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek beépítésre redőny előkészítéssel
  • az épületek modern és egyben elegáns megjelenését biztosítja a teraszokon alkalmazott üvegkorlát, illetve árnyékoló
  • minden lakáshoz saját kertrész és egy zárt garázs tartozik

A környéken számos referenciával rendelkezünk.

Az építkezés 2024. I. negyedévében kezdődik.

Az értékesítési dokumentációt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ MEGTEKINTÉSE