Értékesítés: Francia Katalin +36-70-638-38-28

Projektünk III. kerület, Ürömhegy délnyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű családi házak szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az Aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán néhány perc.

A fejlesztés során az 1000 m2- es telken egy iker- és egy önálló családi ház megépítésére kerül sor (ikerházi lakások eladva). A különálló ház közvetlen utcakapcsolatos, saját bejárattal, kocsibehajtóval és 200 m2 lekerített kertrésszel rendelkezik, délnyugati tájolásának köszönhetően pedig rendkívül világos, napos.

A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:

  • minden lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik
  • a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, melyhez H- tarifát intézünk
  • napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti
  • kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnek beépítésre redőny előkészítéssel
  • az épület modern és egyben elegáns megjelenését biztosítja a teraszokon alkalmazott üvegkorlát, illetve árnyékoló
  • minden lakáshoz saját kertrész és egy garázs tartozik, elektromos autó töltő kiállással

I/A1 lakás ára 149,9 MFt helyett most 144,9 MFt, 2023. februári szerződéskötés esetén!

Az értékesítési dokumentációt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ MEGTEKINTÉSE